Zakelijke events op het hoogste niveau bij Strijp-T

Zakelijke events op het hoogste niveau bij Strijp-T

 

19 november 2018

 

De compleet gerenoveerde voormalige Philipsfabriek (gebouw TQ) op Strijp-T timmert hard aan de weg om ook een hippe locatie te worden voor zakelijke events. Bovenop het pand bevindt zich een fantastisch dakterras met een fenomenaal uitzicht over de skyline van Eindhoven. 'Hutten en 2CookEvents gaan hier in samenwerking zakelijke events organiseren, waarbij we elkaar maximaal versterken en ons netwerk zo kunnen voorzien van een echt maatwerk event,' vertelt Jeroen van Rooij, eigenaar van 2CookEvents.

Zowel 2CookEvents als Hutten zijn geen onbekende van Strijp-T. In samenwerking zijn afgelopen twee jaar al meerdere opdrachtgevers verrast. Sinds september hebben beiden een vaste stek. De een op de begane grond en de andere op het dak. Zo wordt huidig in de voormalige fabriek onder andere het foodcafé T-Square gerund.

'Maar we zijn dus veel meer dan dat,' legt Horecamanager Erik Bastiaansen uit. 'Met vergaderzalen, een restaurant inclusief heerlijke terrastuin, een event cube en toegang tot het dakterras op de 7e verdieping beschikken we over zeer bijzondere faciliteiten om echt onderscheidende zakelijke events te organiseren op een energievolle plek. Je kunt hier zakelijk gezien de hele dag terecht. Met bijna negentig jaar ervaring in gastvrijheid en culinair brengt Hutten in samenwerking met 2CookEvents daarmee ook een stukje vakmanschap naar deze plek.

 

Winterbarbecue met uitzicht over Eindhoven

Bastiaansen vervolgt: 'Ik durf te zeggen dat het dakterras van Strijp-T echt een van de vetste zakelijke locaties van dit moment is. En we kunnen er dus elk zakelijk event organiseren: (winter)barbecues, kerstborrels, een walking dinner, relatie-events, jubilea enzovoort. Met als voordeel dat Hutten beschikt over een eigen afdeling Decorbouw & Styling om het event geheel op maat aan te kleden. Met houten huisjes, een buitenkeuken of zelfs een complete bedoeïenentent wordt het event neergezet zoals jij dat wil. Er is gewoon heel veel mogelijk hier. We zijn nu een aantal weken geopend en er is reeds veel vraag naar de locatie.'

 

Op elk moment van de dag
Voor vergaderingen of om te flexwerken in foodcafé T-Square kun je dagelijks terecht vanaf 8.00 uur. 'We hebben smaakvolle gezonde ontbijtjes, heerlijke koffie en elke dag een uitgebreid en wisselend lunchbuffet met verse gerechten. We hebben meerdere vergadermogelijkheden van 2 tot 200 personen. Bij de inrichting van T-Square en de rest van het gebouw is een duidelijke link gelegd met het verleden van de Philipsfabriek. Zo kregen buffet en bar de vorm van een gloeilamp. 'Onze gasten moeten zich op hun gemak voelen. Naast de persoonlijke aandacht, dragen de karakteristieke inrichting, de link met het verleden van de Philipsfabriek en natuurlijk het dakterras daar hopelijk aan bij.'

 

 

bron.

Terug