Extra opslagruimte in Eindhoven Strijp-T

De wijk Strijp is volop in (her)ontwikkeling. Het duurt niet lang meer tot de ruimtes die jarenlang leegstonden vol zijn. Dit betekent dat we efficiënter om moeten gaan met de beschikbare ruimte. Hoe? Ondernemer en directeur Charles Goevaers heeft het antwoord: betaalbare self storage in alle soorten en maten.

 

Wat is self storage precies?
Charles: "Self storage is een service die opslag aanbiedt in een veilige omgeving. De opslagruimten zijn schoon, droog, veilig en door middel van een persoonlijke toegangscode alle dagen van de week gratis toegankelijk. Je bent dus van niemand afhankelijk. Met Extrabox bied ik voor iedere opslagbehoefte, zowel zakelijk als particulier, een maatoplossing."

 

 

Waarom opslagruimte in Strijp-T?
Het hele gebied rondom het oude Philips terrein wordt herontwikkeld en dat betekent dat er veel extra woningen en nieuwe bedrijven bij komen. Charles zag daarom een kans voor Extrabox: "Nieuwere woningen hebben vaak minder bergruimte en ook bedrijven kunnen hun kostbare vierkante meters wel beter besteden. Betaalbare externe opslagruimte is daarom een goed alternatief."

 

 

Opslagruimte in gebouw TQ
De keuze voor gebouw TQ is geen toeval. Charles legt uit: "Strijp-T ligt mooi tussen Strijp-S en Strijp-R in, zodat het voor iedereen in deze wijk dichtbij is. Gebouw TQ is het grootste gebouw op een bijzonder terrein dat Philips groot heeft gemaakt. Wat Philips ooit is gestart, wordt nu voortgezet door andere innovatieve bedrijven. Dat is heel bijzonder en geeft energie. Bovendien is deze locatie door de uitvalswegen voor iedereen goed te bereiken."

 

Een kijkje nemen bij Extrabox Eindhoven Strijp-T
Begin november opent de nieuwe Extrabox vestiging Eindhoven Strijp-T. Ben je benieuwd naar de locatie en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Grote kans dat Charles Goevaers tijd maakt om je een rondleiding te geven, want persoonlijke contact staat hoog in het vaandel bij Extrabox. Bel naar 0800 – 023 31 56 om een afspraak te plannen.

 

Over Extrabox
Extrabox biedt maatwerk opslagruimtes in alle soorten en maten op verschillende locaties in Nederland. Van 3 m3 archief opslag tot grote locaties voor multinationals. Alle locaties zijn 7 dagen per week tussen 06:00 en 23:00 uur gratis toegankelijk met een persoonlijke toegangscode. Bij Extrabox zijn je spullen altijd veilig, flexibel, betrouwbaar en verzekerd opgeslagen.

 

bron.

Terug